ASCENS A 2a CATALANA

[object Object]
Excel·lent temporada del primer equip masculí que ha aconseguit l'ascens i la pròxima temporada jugarà a segona catalana.

Importantíssimes van ser les 14 victòries seguides, que els col·locaven a la primera posició a mitjans març i de la que no van baixar mai. Assolint el desitjat i treballat ascens a manca de 4 jornades per finalitzar la lliga.

Fruit del bon treball a pista de l'equip han assolit ser la millor defensa de la lliga i un dels millors atacs, que els ha ajudat a mantenir la primera posició i poder jugar una fase final entre els 8 millors de Catalunya.

L'entrenador Carlos Planas ens dedica unes paraules: Una temporada increïble, en la que la cohesió com a grup i la gran dinàmica als entrenaments han sigut claus per assolir l'objectiu que ens vam marcar. Felicitar-los a tots i desitjar una bona recuperació als lesionats. Vull agrair també als nois del B i dels sots 21 que ens han ajudat sempre que ha sigut necessari.

Felicitem el staff tècnic: Carlos i Antxon així com als jugadors de l'equip: Uri, Miki, Cruz, Goma, Jordan, Juanki, Uclés, Faura, Carles, Pen, David, Bozal y Julián, per la gran temporada i tot el que han aconseguit.

Moltes felicitats a tot l'equip!