NIT DE L’ESPORT DE CORNELLÀ

[object Object]
La nit del 2 de juny va tenir lloc la nit de l’esport de la ciutat de Cornellà, on l’ajuntament i el departaments d’esports fan una festa per agraïr a totes les entitats que fem possible que la nostre ciutat sigui tan rica i variada, aixi com donar-nos un lloc on reunir-nos tots per tal de compartir uns moments junts que durant la temporada es fan tant complicats trobar.

En aquesta edició el nostre ex-president Miguel Lopez va rebre el major premi de la festa i de la ciutat, el premi Ciutat de Cornellà. Un premi otorgat amb unanimitat de totes les entitats en la votacio en el que se li reconeix la gran tasca social, formativa i d’igualtat que ha fet tots aquests anys per la ciutat i l’esport.

Des de el club volem agrair tots aquests anys que ha estat dedicat en cor i anima a fer creixer el club i ha fer que tots i totes gaudim del esport que a nosaltres ens agrada. Una labor que ha ajudat al club a estar on esta ara i que sense tu no hagues estat possible. Moltes gracies de tot cor per tot el treball, l’esforç i l’implicació.
Sempre seras de la familia vermella